HTML

Poker és minden más

Poker, bulik, haverok + szó lesz itt mindenről!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.05.21. 12:10 Dracoo

BKV, dögmeleg, Budapest....na és persze poker

2009.05.21. Budapest

Üdvözlet kedves olvasók!

Hála istennek az albérletem és a munkahelyem között nem kell nagy távolságot megtenni, de így is rá vagyok kényszerítve, hogy igénybe vegyem a BKV csodálatos exklúzív szolgáltatásait busz+metró kombinációban. A buszt nem mindig sikerül, reggel elérni, sőt általában amolyan Murphy-törvény szerint általában mindig az orrom előtt megy el, olyankor sétálhatok a Batthyány térig, meg persze hazafelé is szinte mindig lekésem a metróról wp.

Na a lényeg hogy mikor elérem általában öreg mammerekből áll az utazók 90%-a, amiknek (akiknek???:D) 100%-a csak azért utazik vagy megy valahova mert otthon unatkozik és mint a jó öreg Indy a szent ereklyék felkutatását, ők ezt is amolyan epikus kalandként élik meg, amire persze napokat készülnek. Ez a kaland persze kimerül az "elmegyek a 2 kerülettel arrébb lévő zöldségeshez 2 paradicsomért meg 1 sárgarépáért, mer az én kerületemben nincs elég zöldséges, meg amúgy is a Józsi áruja faszább" ténykedésben. Ők egyben kaméleonok is mert amikor át kell nekik adni a helyet akkor alig bírnak menni, épp hogy holtan össze nem esnek, de amikor aztán a buszra kell futni úgy kilőnek, hogy azt még a NASA rakétakutatói is megirigyelnék. Ja meg a másik amit személy szerint utálok az amikor tolakodnak. A múltkor is, mivel 1 megállót utazom általában beállok az ajtóba, na az öreg addig halálán lévő nénike is úgy döntött leszáll, és úgy arrébb rakott, hogy majdnem nagy ijedségemben  lekopogtam a szituációt. Mikor közöltem vele, hogy ugyan már ha nem lenne gyanús én is leszállok, következett a szokásos "bunkó fiatal add meg a tiszteletet meg a mai fiatalok amúgy se dolgoznak és amúgy is ráérnek" című eposz, személyes véleményem szerint viszont inkább ne szavazzon legközelebb az emeszpére és ne bassza el ezzel sok fiatal jövőjét a nyugdíjat így is-úgy is megkapja tökmind1 milyen kormány jön. Szóval inkább hátraballagtam a hátsó ajtóhoz és leszálltam ott. Az mindenképp pozitív, volt annyi önuralmam ne küldjem el a pi.....ba.

A másik cuki dolog a metrózás. Kezdve a lejáratnál álló nyóc 'átaánost se végzett önjelölt terminátor ellenőrökkel. Kedvencem mikor nekiállnak utánam nyúlkálni mer ő nem látta rendesen a bérletet amit felmutattál, azonnal álljál meg. Múltkor egy ilyen hírónak udvariasan kilátásba helyeztem egy jó kis kéztörést ha azonnal nem engedi el a kezem...ugyanis az idiótája azt akarta mutassam meg a bérletem, de az már nem volt neki gyanús azt a kezem fogja le amiben a bérlet volt, mind1 még az a szerencse, hogy ilyen áldott jó ember vagyok és gyűlölöm az erőszakot:D:D:D Nnnnaaa, a másik amit nem értek, hogy hétköznap reggel/délelőtt az emberek mér futnak/küzdik át magukat a mozgólépcsőn a tömegen, hogy a metróhoz érjenek, mikor úgyis 2 percenként jár a metró....az élet nagy kérdései.....hmmm.

Itt a meleg, hihetetlen nagy a fülledtség a pesti belvárosban, zöldfelület persze minek, minden beton, ez persze a kisebbik probléma. A nagyobbik az, hogy a kedves városlakók/csövesek/kutyatulajdonosok wc-nek nézik a közterületeket. Ha valaki fogyni akar javaslok neki naponta 2 óra kiadós sétát pest belvárosában a szarkupacok és áporodott húgyszagot árasztó pisi-foltok között, amik "jobb" esetben állattól származnak, rosszabb esetben meg.......na mind1 aki lenyomja ezt a kis mini-kalandot, utána gyakorlatilag mindent fog csinálni csak enni nem. Mondjuk sose értettem nagytestű kutyát minek kell belvárosi lakásban tartani, ez kb állatkínzás kategória a másik meg ezek a genetikailag módosított kis tenyérnagyságú kutyafajok valami eszméletlen undorítóan néznek ki.

Pokerről csak annyit, hogy az utolsó 10 ezer leosztásban a tényleges nyeremény és az AllinEV közötti különbség kb 15-16 beülő persze nem pozitív irányban WPWP. <-- ez törölve mert Rolcsó szerint a muckolt lapokat nem veszi bele....igaza van.  Mind1 még így is nagyon jó lesz a hónap, meg lesz még ez jobb is, nem kell elkeseredni pozitívan kell hozzáállni, javaslom minden pokeres kollégának az ilyen hozzáállást.

Nagyjából most ennyi, jók legyetek!

 

Ui.: Azoknak a magyaroknak akik kiutaztak vagy utaznak majd Vegasba a Poker világbajnokság versenyeire sok siker és karkötőkben gazdag időtöltést kívánok.

Cu

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dracoo.blog.hu/api/trackback/id/tr651135240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása